photo

Hari ni saya terkejut sebab dapat jemputan kahwin dari sia pa saya tak sure. Tapi selepas saya pusingkan kad ke belakang baru saya tahu, saya dapat kad dari customer SayaDoodle!
Customer ni juga merupakan salah seorang dari sahabat lama saya semasa di persekolahan. Dia menempah ‘rubberstamp’ dengan saya!
Kalau nak order, sila lah email di sayadoodle@gmail.com atau whatsapp 0122166410.

tq :D

Hari ni saya terkejut sebab dapat jemputan kahwin dari sia pa saya tak sure. Tapi selepas saya pusingkan kad ke belakang baru saya tahu, saya dapat kad dari customer SayaDoodle!

Customer ni juga merupakan salah seorang dari sahabat lama saya semasa di persekolahan. Dia menempah ‘rubberstamp’ dengan saya!

Kalau nak order, sila lah email di sayadoodle@gmail.com atau whatsapp 0122166410.

tq :D

photo

So sad. :(

So sad. :(

photo

Btw im officially married! <3

Btw im officially married! <3

photo

Laptop saya dah rosak. Susah nak update. T_____T
Saya ada blog baru!
.KLIK SINI
Tapi blog ni masih wujud if nak upload doodle. Cuma mmg susah nak update sebab ketiadaan laptop. Sedihkan? T_____T
Btw blog baru ni blog bebel saje saje je HAHAHA and oleh kerana saya pakai blogspot, so senang nak update just guna phone. Sume doodle dalam tu milik Saya Doodle.
:D

Laptop saya dah rosak. Susah nak update. T_____T

Saya ada blog baru!

.KLIK SINI

Tapi blog ni masih wujud if nak upload doodle. Cuma mmg susah nak update sebab ketiadaan laptop. Sedihkan? T_____T

Btw blog baru ni blog bebel saje saje je HAHAHA and oleh kerana saya pakai blogspot, so senang nak update just guna phone. Sume doodle dalam tu milik Saya Doodle.

:D